Erg mooie kunstwerken van Chagall bij het Lalique museum

Erg mooie kunstwerken van Chagall bij het Lalique museum

Mijn moeder is een erg grote fan van de kunstwerken van Chagall. Daarom besloten we ook om samen op het internet op zoek te gaan naar een museum die kunstwerken tentoonstelt van deze kunstenaar. 

Veel verschillende websites bezocht 

Toen we op het internet op zoek gingen naar een museum dat kunstwerken van Chagall tentoonstelt kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen uiteindelijk terecht op de website van het Lalique museum. De website van dit museum is erg goed en overzichtelijk. Op de website is erg veel informatie te vinden over de kunstwerken en over de kunstenaars die deze kunstwerken hebben gemaakt. De informatie sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een bezoek te brengen aan het museum.

Een erg leuke en leerzame dag gehad 

We werden in het museum erg vriendelijk ontvangen en de kunstwerken die het museum tentoonstelt zijn prachtig. Na afloop hebben we nog samen een drankje gedaan in de binnenstad van Doetinchem. We hebben samen een erg leuke dag gehad en we raden het museum daarom aan iedereen aan.

Reacties zijn gesloten.