Wat is ADmanager Plus?

Wat is ADmanager Plus?

Natuurlijk wil jij precies weten wat ADmanager Plus precies is en waar jij het voor kan gebruiken. In het kort gezegd is het een speciaal ontwikkelde service tool voor Microsoft-omgevingen. Een beheer en rapportage oplossing voor Active Directory, of te wel AD, die IT-beheerders en technici de mogelijkheid beidt AD-objecten eenvoudig te beheren. Maar dat niet alleen, je kunt met een klik direct rapporten genereren. Hartstikke handig natuurlijk als jij je eigen IT bedrijf hebt. 

ADmanager Plus help bij het beheer, rapporteren, automatiseren, delegatie en de workflow van het IT-bedrijf hoog te houden. Maar dat niet alleen, het is onwijs handig omdat het aangepaste workflows maakt voor specifieke doeleinden. Ook wijst het de betreffende AD taken automatisch toe aan de technici binnen het bedrijf. Het stelt zelfs een lijst op met alle aanvragen die zijn gemaakt, goedgekeurd, uitgevoerd of afgewezen zodat deze tijdens de compliance-audits kunnen worden gecontroleerd. 

ADmanager Plus

Eigen systeem AD-tools of toch de AD manager?

De belangrijkste functies van de ADmanager Plus zijn onder anderen; de ingebouwde rapport bibliotheek en de aangepaste rapporten. Het kan op regels gebaseerde accounts aanmaken en sjablonen aanpassen. Het zorgt voor een workflow met meerdere goedkeuringen. Maar het biedt ook delegatie op basis van organisatie eenheden en groepen, hartstikke handig dus. Natuurlijk is dat nog niet alles, ook het automatisch opschonen van verouderde accounts zit er bij inbegrepen. Dit zijn een aantal van de belangrijkste punten waar het bij kan helpen. Hopelijk heb jij nu een beter beeld van wat het allemaal kan en waar het voor gebruikt wordt.

Reacties zijn gesloten.