Wat is een escape room?

Wat is een escape room?

Tegenwoordig zie je erg veel escape rooms. Als je een teamuitje moet organiseren dan is een erg originele keuze om een escape room te gaan doen. Maar het is eigenlijk allemaal wel een beetje nieuw. Dus wat is een escape room nou eigenlijk?

Escape Room Deventer

Tegenwoordig hoor je erg veel mensen het hebben over escape rooms. Dit onderwerp is de laatste tijd razendsnel gegaan. Escape Room Deventer is een erg populaire escape room. Deze beschikt namelijk over 3 verschillende kamers. Allemaal hebben ze een ander thema en dat maakt het zo speciaal. De locatie is erg goed en het heeft een grote parkeerplaats. Er is dus genoeg ruimte voor auto’s. Als je een afspraak hebt gemaakt dan hoef je nooit lang te wachten op de locatie. Een afspraak maken is wel noodzakelijk. Wij hopen u graag snel langs te zien komen.

Contact opnemen

U kunt ons telefonisch bereiken op 06 24157177. Ons adres is St. Olafstraat 5 A 7418 CG Deventer Overijssel. U kunt ook altijd langskomen. Wij zijn open op Maandag t/m zondag: 9:30 – 22:00 uur. Mailen kan naar [email protected].

Reacties zijn gesloten.