Zeer tevreden over het re-integratietraject van Radom Werk

Zeer tevreden over het re-integratietraject van Radom Werk

Ik kon een aantal maanden niet meer werken omdat een familielid was overleden en ik het hier erg moeilijk mee had. Toen ik terugkwam op mijn werk was ik erg vaak te laat en zag ik het werk niet echt meer zitten. Daarom leek het mij en mijn werkgever ook een goed idee om op het internet op zoek te gaan naar een re-integratietraject.

Veel bedrijven dat re-integratietrajecten aanbieden

Toen we op het internet op zoek gingen kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zee waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Rondom werk. De website van dit bedrijf is erg goed en overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden voor de diensten die het bedrijf aanbiedt. De informatie die op de website te vinden is sprak ons beide erg aan. Het bedrijf heeft namelijk onder andere ook een plaatsingspercentage van 73%.

re-integratietraject

Erg snel een nieuwe baan gevonden

Na het intake gesprek volgde er een aantal testen waar de rest van de gesprekken op gebaseerd waren. Na een aantal gesprekken had ik al een nieuwe baan gevonden waar ik het nu erg naar mijn zin heb. Daarom ben ik samen met mijn werkgever erg tevreden over het re-integratietraject van Rondom werk. We raden het bedrijf daarom ook absoluut aan iedereen aan die op zoek is naar een bedrijf dat persoonlijke aandacht belangrijk vindt.

Reacties zijn gesloten.