Erg goede schoonmaak door Quick & Clean

Erg goede schoonmaak door Quick & Clean

Mijn vriendin is sinds een aantal maanden de trotse eigenaresse van een eigen bedrijf. Ze wilde echter nog wel graag een goed schoonmaakbedrijf inhuren voor de schoonmaak van haar pand. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan kwamen we terecht op de website van Schoonmaakbedrijf Quick & Clean.

Een erg goede en overzichtelijke website

Toen we terecht kwamen op de website van Schoonmaakbedrijf Quick & Clean kwamen we terecht op een erg goede en voerihclije website. Op de website van het bedrijf is namelijk erg veel informatie te vinden over het bedrijf en over de dienst die het bedrijf levert. De informatie die op de website te vinden is sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om contact met het bedrijf op te nemen voor een kennismakingsgesprek. We werden erg vriendelijk te woord gestaan door een van de medewerkers en we konden al snel terecht voor een gesprek.

Het gesprek met Quick & Clean

Tijdens het gesprek werd ons alles uitgebreid uitgelegd wat het bedrijf aan te bieden heeft. Het aanbod sprak mijn vriendin erg aan waardoor ze besloot om haar pand schoon te laten maken door dit schoonmaakbedrijf. Zij hebben dit nu een aantal keer gedaan en mijn vriendin is super tevreden omdat er erg goed schoongemaakt wordt.

Reacties zijn gesloten.