Speciaal ontworpen keukens bij Keuken en Keukens

Speciaal ontworpen keukens bij Keuken en Keukens

Ik ben een aantal maanden geleden met mijn vrouw verhuisd naar onze nieuwe woning. We zijn toen op het internet op zoek gegaan naar een bedrijf dat mooie keukens verkoopt odmt onze keuken er erg slecht uitzag. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan kwamen we terecht op de website van Keuken en Keukens.

De website van keukenbedrijf Keuken en Keukens

Toen we terecht kwamen op de website van Keuken en Keukens kwamen we terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website van het bedrijf is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aanbiedt en belangrijk vindt. Het bedrijf vindt het erg belangrijk dat ze mooie keukens aan kunnen bieden voor een voordelige prijs. Daarom beschikt het bedrijf ook niet over een showroom, personeel of een wagenpark. Dit sprak ons erg aan en wij besloten daarom ook om contact met het bedrijf op te nemen.

Een bezoek aan onze woning

De eigenaar van het bedrijf kwam vervolgens bij onze woning langs om onze wensen te horen en een ontwerp voor de keuken te maken. het ontwerp dat Frits de eigenaar van keuken en Keukens had gemaakt sprak ons erg aan. Daarom besloten we ook om over te gaan tot een aankoop. De keuken werd een aantal weken later geleverd en ziet er erg goed uit.

Reacties zijn gesloten.